MAKSUT

Tältä sivulta löydät erilaisten partiolaskujen maksuun liittyvät tiedot. Olethan meihin yhteydessä, mikäli ilmenee kysyttävää!

Lippukunnan tilinumero

FI24 6601 0001 0232 66

Pranstakan tilinumero

FI77 6601 0001 0232 82

Laskutusosoite

Nuotiotytöt / Kaisa Pyöräniemi 
Yliopistonkatu 10 B 45, 20100 Turku
taloudenhoitaja.nuotiotytot(ät)gmail.com

HUOM!

Lippukunnan tapahtumamaksut maksetaan lippukunnan pankkitilille ja purjehdusmaksut Pranstakan pankkitilille. Maksuista pitää olla esittää tosite ennen tapahtumaan osallistumista. Laitathan tilisiirron viestiksi tapahtuman ja osallistujan nimi, esimerkiksi Syysretki, Aina Valmis. Laskutusosoiteen löydät myös tästä osiosta. 

JÄSENMAKSU

Suomen Partiolaiset ry kerää jäseniltään vuosittain jäsenmaksua noin 60 euron suuruista jäsenmaksua. Tämän lisäksi Nuotiotytöt keräävät omaa, 5 euron suuruista jäsenmaksuaan, joka maksetaan partiojäsenmaksun yhteydessä.

Jokaisella lippukuntamme jäsenellä tulee olla jäsenmaksu maksettuna. Ilman voimassa olevaa jäsenyyttä tapahtumiin osallistuminen ei ole sallittua. Haastavissa elämäntilanteissa on mahdollista anoa maksuvapautusta jäsenmaksusta.

Lisää jäsenmaksusta voit lukea Lounais-Suomen Partiopiirin nettisivuilta.

TAPAHTUMAMAKSU

Lippukunnan omien purjehdusten, retkien, leirien ja kisojen osallistumismaksut määräytyvät pääasiassa tapahtuman keston sekä lippukunnan oman talousohjeen mukaan. Näin varmistamme, että tapahtumamaksumme ovat yhtenäiset ja kattavat kaikki tapahtumien kulut. Tapahtumien ilmoittautumisen yhteydessä on tieto tapahtuman hinnasta ja maksutavasta.

AVUSTUKSEN HAKEMINEN TAPAHTUMAMAKSUUN

Kaikkien tapahtumien osallistumismaksuihin on mahdollista hakea avustusta, joiden myöntämisestä hallitus tekee päätökset. Avustusta on mahdollista hakea 50% tai 100% tapahtuman osallistumismaksusta. Hallitus katsoo tapauskohtaisesti, onko hakija oikeutettu koko summan korvaukseen vai ainoastaan puolikkaaseen.

​Lippukunta voi tarvittaessa pyytää lisäselvityksiä liittyen hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Avustuksia maksetaan lippukunnan taloudellisen tilanteen mukaan. Käyttämättä jäänyt osuus avustuksesta voidaan periä lippukunnan toimesta takaisin jos lääkärintodistusta ym. pätevää syytä ei toimiteta. Kaikki avustushakemukset sekä niihin liittyvät dokumentit ja selvitykset käsitellään luottamuksellisesti lippukunnan hallituksen toimesta.

Kesän tapahtumiin viimeinen hakemuksen jättöpäivä on partioparaatiin mennessä. Kevät- ja syyskaudella hakemus tulee jättää kolme viikkoa ennen ensimmäistä tapahtumapäivää ja lapsi tulee olla ilmoitettuna tapahtumaan