VAELTAJAT JA AIKUISET

Vaeltajat ovat 18-22-vuotiaita partiolaisia. Ikäkauden edustajat toimivat lippukunnassamme lukuisissa erilaisissa pesteissä, esimerkiksi lippukunnan johdossa, meritoiminnassa, viikkotoiminnassa ja varainkeruun parissa. Lippukuntamme vaeltajien oma toiminta on vapaamuotoista ja yhdessä suunniteltua.

Vaeltajat osallistuvat monipuolisesti lippukunnan kaikkeen toimintaan johtajina, tapahtumien järjestäjinä ja projektinvetäjinä. Lippukunnan kevät- ja syysretket sekä kesäleirit, purjehdustoiminta, koulutukset, partiotaitokisat ja lukuisat muut partiotapahtumat ovat osana vaeltajien toimintaa. Vaeltajat saavat toimia koulutusaluksemme päällystössä ja kipparoida purjehduksia riittävän kokemuksen kartuttua.

Vaeltajat toteuttavat myös johtaja-aktiviteetteja yhdessä samoajien ja aikuisten kanssa. Lippukunnassamme on neljä vaeltajaryhmää: Saalinki, Köli, Peräsin ja Barberhaulerit.

Aikuiset ovat yli 22-vuotiaita partiolaisia, jotka toimivat monipuolisesti eri pesteissä lippukunnassamme. Aikuiset toteuttavat ohjelmaa omissa ryhmissään sekä yhdessä samoajien ja vaeltajien kanssa. Kaikki lippukunnan toiminta on osana aikuisten toimintaa, mutta aikuisryhmät järjestävät myös itselleen omaa toimintaa.  

Lippukunnassamme on kaksi aikuisryhmää: Pienet Merinisäkkäät (yhteyshenkilö Stina Puolakanaho) ja Suuret Merinisäkkäät (yhteyshenkilö Annina Kainu).

Aikuisryhmän toiminnan vastaavina toimivat Annina Kainu (annina.kainu(ät)partio.fi) ja Kirsi Honkasalo (kirsi.honkasalo(ät)partio.fi). Mikäli toiminnasta tulee kysyttävää tai haluaisit mukaan aikuisryhmän toimintaan, olethan yhteydessä edellä mainittuihin vastaaviin. Jos olet kiinnostunut partion vapaaehtoistoiminnasta ja haluaisit tiedustella mahdollisuutta pestiin, olethan yhteydessä pestijohtajaan Stina Puolakanahoon (stina.puolakanaho(ät)partio.fi). Lisäohjeita partion aloittamisesta löydät täältä:

Kuva: Saana Kääriäinen