TOIMINTA

Partio on hauska harrastus, joka sopii kaikenikäisille. Toiminnan ydin on yhdessä tekemisessä ja oppimisessa. Opettelemme yhdessä partiotaitoja, luonnonsuojelua ja kestävän kehityksen periaatteita.

TUTUSTU TOIMINTAAMME

Partio on hauska harrastus, joka sopii kaikenikäisille. Lapsille ja nuorille se on monipuolinen harrastus, jossa pääsee oppimaan uutta ja selviytymään erilaisista, joskus haastavistakin, tehtävistä yhdessä muiden kanssa. Aikuiset pääsevät mukaan toimintaan vapaaehtoisina kehittämään ja toteuttamaan itseään sekä toimimaan lasten ja nuorten harrastuksen mahdollistajana. Partiossa toiminnan ydin on yhdessä tekemisessä ja oppimisessa. 

Partiossa opetellaan partio-ohjelman mukaan luonnonsuojelua ja kestävän kehityksen periaatteita. Muita partiotoiminnan arvoja ovat muun muassa yhteisöllisyys, aktiivisuus, itsenäinen ajattelu, vastuuntuntoisuus ja avoimuus. 

Nuotiotyöt järjestävät toimintaa kaikenikäisille. Meritoiminnasta löydät tietoa kohdasta meritoiminta. Tältä sivulta löydät tietoa kaikesta muusta järjestämästämme toiminnasta. Pääset tutustumaan paremmin kuhunkin toiminnan muotoon tämän sivun alavalikosta tai alta löytyvien pikanäppäinten kautta.

Kuva: Vilja Parkkunen