SEIKKAILIJAT

Seikkailijat ovat 10-12-vuotiaita partiolaisia, jotka toimivat omassa venekunnassaan muiden samanikäisten kanssa. Seikkailijoiden toiminta on monipuolista, osallistavaa ja toiminnallista. Kokouksissa harjoitellaankin paljon uusia taitoja esimerkiksi leikkimisen ja yhdessä tekemisen kautta. Yhdessä tekeminen korostuukin erityisesti venekuntien omilla retkillä, joilla kaikki pääsevät mukaan järjestämään mukavaa retkikokemusta. Lippukunnassamme on kaksi seikkailijavenekuntaa; Paapuuri ja Styyrpuuri.

Viikkotoiminnan ohella seikkailijat pääsevät osallistumaan Nuotiotyttöjen meritoimintaan purjehduskauden aikana. Seikkailijoille on tarjolla keväällä ja syksyllä iltapurjehduksia, ja kesän aikana ryhmän oma viikonlopun mittainen purjehdus s/y Pranstakalla. Merenkulkutaitoja harjoitellaan myös kokouksissa. Meritoiminnan lisäksi seikkailijat osallistuvat muuhunkin lippukunnan toimintaan, kuten lippukunnan kevät- ja syysretkille, kesäleireille, lippukunnan omiin Nuotiomestari-partiotaitokisoihin, varainkeruutempauksiin, joulujuhlaan ja lippukunnan kokouksiin. Lippukunnan oman toiminnan lisäksi seikkailijat voivat osallistua partiopiirin tai Suomen partiolaisten järjestämiin tapahtumiin.

Seikkailijoiden ikäkausivastaavana toimii Katriina Tomberg (katriina.tomberg(ät)gmail.com). Ikäkausivastaava vastaa koko ikäkauden toiminnasta ja on venekunnanjohtajien tukena. Mikäli toiminnasta tulee kysyttävää tai haluaisit aloittaa partion, olethan yhteydessä ikäkausivastaavaan! Lisäohjeita partion aloittamisesta löydät täältä:

Kuva: Lotta Lehtonen

VENEKUNNAT, KOKOUSAJAT JA JOHTAJAT 2023-2024

Paapuurilaivue (1. vuoden seikkailijat), tiistaisin klo 17:30-19:00
Sammot: Saga Wahlroos (sagawahlroos(ät)gmail.com), Aino Pulkkinen, Kia Koskinen, Martha Laakso ja Pinja Ruohonen

Styyrpuurilaivue (2. vuoden seikkailijat, nelosluokkalaiset) torstaisin klo 18:00-19:30
Sammot: Helmi Savolainen (savolainenhelmi20(ät)gmail.com),  Maija Kurki, Aino von Essen,  Anita Järvi, Camilla Varjo, Katariina Joutsamo ja Liisa Mäkelä

SEIKKAILIJAVENEKUNNAT ESITTÄYTYVÄT

STYYRPUURI

  • Kokoustamme torstaisin klo 18-19.30
  • Ryhmässämme on tällä hetkellä 11 seikkailijaa ja 7 johtajaa
  • Viikkokokousten lisäksi käymme omalle ikäryhmälle suunnatuilla purjehduksilla, pidämme oma retki syksyllä ja keväällä sekä osallistumme partiotaitokilpailuihin
  • Ryhmä on aktiivinen, hyvin yhdessä toimiva ja energiaa täynnä! Ryhmään pääsee helposti mukaan, joten ei tarvitse pelätä uutena ryhmään tulemista!