sudenpennut

Sudenpennut ovat lippukunnan nuorimpia partiolaisia, iältään 7–9-vuotiaita (1–3-luokkalaiset). He toimivat noin 15 lapsen laumoissa muutaman johtajan johdolla. Sudenpentulaumoissa johtajisto koostuu vähintään yhdestä aikuisesta (=akela) ja mahdollisesti nuoremmista apujohtajista. Nuotiotytöissä toimii tällä hetkellä kolme sudenpentulaumaa, yksi jokaista ikävuotta kohden.

Sudenpennut kokoontuvat viikoittain kololle oman laumansa kokoukseen. Sudenpentujen toiminta pohjautuu Suomen partiolaisten partio-ohjelmaan, josta voit käydä lukemassa lisää TÄÄLTÄ. Kokouksissa opitaan uusia partiotaitoja, ryhmässä toimimista sekä leikitään ja harjoitellaan kädentaitoja. Kokouksien lisäksi sudenpennut pääsevät keväisin ja syksyisin iltapurjehduksille sekä osallistuvat lippukunnan yhteisille retkille. Myös ryhmien ja ikäkauden omia päivä- ja viikonloppuretkiä pyritään järjestämään retkeilykokemuksen kartuttamiseksi. Lippukunnastamme osallistutaan aktiivisesti myös Lounais-Suomen partiopiirin tapahtumiin, kuten keväisin järjestettäviin leikkimielisiin sudenpentukilpailuihin.

Sudenpentujen ikäkausivastaavana toimii Sofi Haataja (sofi.haataja(ät)gmail.com). Ikäkausivastaava vastaa koko sudenpentutoiminnasta ja on tukena laumojen akeloille. Mikäli toiminnasta tulee kysyttävää tai lapsesi haluaisi aloittaa partion, olethan yhteydessä ikäkausivastaavaan! Lisäohjeita partion aloittamisesta löydät täältä:

Laumat, kokousajat ja johtajat 2023-2024:

Kilpparit (ekaluokkalaiset),  tiistaisin klo 18:00-19:00
Akela: Alisa Vahala, p. +358 45 2668266, (alisaulrika(ät)gmx.com)
Apujohtajat: Veera Loikas, Henriikka Rantanen, Lotta Farshid ja Elli Luotonen

Kuutit (tokaluokkalaiset), tiistaisin klo 17:00-18:00
Akelat: Emmi Aarnio p.044 585 8847 (emmi.aarnio00(ät)gmail.com), Lotta Lehtonen
Apujohtajat: Rosa Nieminen ja Noora Kankaanranta

Vaahtopäät (kolmosluokkalaiset)maanantaisin klo 18:30-19:30
Akela: Sofi Haataja p. 040 595 0477 (sofi.haataja(ät)gmail.com)
Apujohtajat: Maija Honkanen, Aurora Tång ja Sofia Vilen

SUDENPENTULAUMAT ESITTÄYTYVÄT

KILPPARIT

Kilpparit tässä. Olemme 1. vuoden sudenpentuja eli ihan uusia mini-Nuotiotyttöjä. Opettelemme vielä mitä partioon kuuluukaan.
Reippaaseen ja energiseen ryhmäämme mahtuu vielä. Ryhmässämme on enimmäkseen ekaluokkalaisia ja tällä hetkellä olemme tiivis kahdeksan Kilpparin ryhmä viidellä johtajalla. Kokoonnumme tiistaisin 18-19. Tervetuloa mukaan!

KUUTIT

Moikka!
Olemme sudenpentulauma Kuutit ja kokoustamme tiistaisin klo 17-18! Kokouksissa opitaan monipuolisesti uusia taitoja niin retkeilyyn, merellä liikkumiseen kuin yleiseen arkeenkin liittyen, ja kokouksissa tottakai myös leikitään. Lauma on aktiivinen ja innokas oppimaan uusia taitoja. Tervetuloa mukaan!