Jäseneksi

Hienoa, että olet kiinnostunut partioharrastuksesta! Tältä sivulta löydät ohjeet, kuinka liittyä tai ilmoittaa lapsi mukaan toimintaamme. Ole rohkeasti yhteydessä ikäkausivastaaviin, jos jokin vielä partiotoiminnassa mietityttää!

TULE MUKAAN!

Meripartio on mukava harrastus kaiken ikäisille. Meidän lippukunnassa pääset haastamaan itsesi ja oppimaan uutta seikkailuiden parissa ja löydät uusia, elinikäisiä ystäviä. Tule mukaan meidän kanssa harjoittelemaan partio- ja retkeilytaitoja sekä turvallisen merenkulun ja purjehduksen salat! Tsekkaa lisätietoja toiminnastamme Toiminta ja Meritoiminta -sivuilta.

Partiossa toiminta perustuu ikäkausiin, eli lapset ja nuoret toimivat ryhmässä oman ikäistensä kanssa. Näitä eri ryhmiä kutsumme meripartiossa venekunniksi, joita voi olla samassa ikäkaudessa useampia. Katso, mihin ikäkauteen sinä tai lapsesi kuuluisi, ja ole yhteydessä ikäkausivastaavaan partioharrastuksen aloittamisesta! Alta löydät step by step -ohjeet partion aloittamiseksi.

STEP 1: Ole yhteydessä ikäkausivastaavaan

Ole yhteydessä ikäkausivastaavaan partioharrastuksen aloittamisesta! Löydät ikäkausivastaavat ja heidän yhteystiedo Yhteystiedot -sivulta. Kun olet sopinut paikasta lippukunnassamme Nuotiotytöissä, seuraa yhteystiedot -painikkeen alta löytyviä ohjeita – STEP 2.

Ikäkausivastaava ohjaa ja tukee kyseisen ikäkauden venekuntien johtajien toimintaa. Pääpaino tehtävässä on yhteistyön, kommunikoinnin ja hyvien käytäntöjen sekä ideoiden jakaminen ja ylläpitäminen kyseisen ikäkauden johtajien kesken ja muuhun lippukuntaan päin.

STEP 2: Tutustu lippukuntamme sääntöihin

Jäsenyys lippukunnassamme edellyttää Meripartiolippukunta Nuotiotytöt, Turku Ry:n sääntöihin tutustumista ja hyväksymistä. Säännöistä löydät myös muuta yleishyödyllistä tietoa yhdistyksestä.

STEP 3: Täytä jäsenhakemus ja luo tunnus asiointipalveluun

Kun olet sopinut paikasta Nuotiotytöissä, täytä linkin takaa löytyvä Suomen Partiolaisten jäsenhakemus, jossa voit samalla luoda itsellesi tunnuksen asiointipalveluun. Suomen Partiolaiset, eli SP on partioliikkeen keskusjärjestö Suomessa. Suomalainen partio-organisaatio on edelleen jaettu piireihin ja paikallisyhdistyksiin, eli lippukuntiin, joita on Suomessa noin 750! Partiotoimintaa toteutetaan SP:n laatimaan partio-ohjelman mukaan.

STEP 4: Tarkastele ja muokkaa

Partiolainen ja huoltaja voivat tarkastella ja muokata omia ja huollettavien tietoja Partion asiointipalvelussa osoitteessta asiointi.partio.fi Kirjaudu sisään henkilökohtaisella partioID:llä, jonka olet luonut partioon ilmoittautumisen yhteydessä. Ongelmatilanteissa kysy apua lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta (pauliinatomberg(ät)gmail.com)