Retket ja leirit

Ohjeita lippukunnan tapahtumiin ilmoittautumisesta ja peruuttamisesta

 

Ilmoittautuminen

Lippukunnan järjestämiin tapahtumiin ilmoittaudutaan Kuksan kautta. Jälki-ilmoittautuminen voidaan tapahtuman johtajan päätöksellä hyväksyä.

Osallistumismaksu

Lippukunnan tapahtuman osallistumismaksu on nähtävillä tapahtuman mainoksen yhteydessä. Osallistumismaksu maksetaan useimmiten käteisellä tapahtumaan lähdettäessä: jos maksu suoritetaan muuten, siitä ilmoitetaan erikseen. Osallistumismaksuun on mahdollista hakea taloudellista avustusta, joiden myöntämisestä Nuotiotyttöjen hallitus tekee päätökset. Vapaamuotoiset avustushakemukset toimitetaan vähintään kolme viikkoa ennen tapahtumaa hallituksen puheenjohtajalle. Kesän tapahtumiin avustushakemukset tulee jättää Partioparaatiin mennessä.

Peruutus

Tapahtumaan osallistuminen on mahdollista peruuttaa ilmoittamalla siitä suoraan tapahtuman johtajalle viikkoa ennen tapahtuman alkua. Tällöin osallistumismaksua ei veloiteta. Sairastumistapauksissa osallistumismaksua ei myöskään veloiteta, jos kahden viikon kuluessa sairastumisesta toimitetaan sairaustodistus tai alaikäiseltä huoltajan lausunto tapahtuman johtajalle. Jos peruutuksesta ei ilmoiteta lainkaan tai ilmoitus tulee alle viikon kuluessa tapahtumasta, laskutetaan osallistujalta tapahtuman osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Poikkeukset peruutusohjeisiin tehdään tapahtuman johtajan päätöksellä.

Vastaa