Sudenpennut

Sudenpennut ovat lippukunnan nuorimpia partiolaisia, iältään 7–9-vuotiaita (1–3-luokkalaiset). He toimivat noin 15 lapsen laumoissa muutaman johtajan johdolla. Sudenpentulaumoissa johtajisto koostuu vähintään yhdestä aikuisesta (=akela) ja mahdollisesti nuoremmista apujohtajista. Nuotiotytöissä toimii tällä hetkellä kolme sudenpentulaumaa, yksi jokaista ikävuotta kohden.

Sudenpennut kokoontuvat viikoittain kololle oman laumansa kokoukseen. Sudenpentujen toiminta pohjautuu Suomen partiolaisten partio-ohjelmaan, josta voit käydä lukemassa lisää TÄÄLTÄ. Kokouksissa opitaan uusia partiotaitoja, ryhmässä toimimista sekä leikitään ja harjoitellaan kädentaitoja. Kokouksien lisäksi sudenpennut pääsevät keväisin ja syksyisin iltapurjehduksille sekä osallistuvat lippukunnan yhteisille retkille. Myös ryhmien ja ikäkauden omia päivä- ja viikonloppuretkiä pyritään järjestämään retkeilykokemuksen kartuttamiseksi. Lippukunnastamme osallistutaan aktiivisesti myös Lounais-Suomen partiopiirin tapahtumiin, kuten keväisin järjestettäviin leikkimielisiin sudenpentukilpailuihin.

Sudenpentujen ikäkausivastaavana toimii Sofi Haataja (etunimi.sukunimi@gmail.com). Mikäli toiminnasta tulee kysyttävää tai lapsesi haluaisi aloittaa partion, olethan yhteydessä ikäkausivastaavan!
Syksyllä aloittavassa laumassamme on vielä hyvin tilaa!
Myös vanhemmissa ikäluokissa on muutamia vapaita paikkoja.

Huom! Ryhmien syksyn kokoontumisajat ovat vielä avoinna. Päivitämme tiedot nettisivuille heti, kun saamme johtajapaletin ja kokouspäivät lopulliseen muotoonsa.
Laumat, kokousajat ja vastaavat johtajat kaudella 2020-2021:

Vaahtopäät (ekaluokkalaiset), Maanantaisin klo 17.30-18.30
Akelat: Sofi Haataja (etunimi.sukunimi@gmail.com), Maija Honkanen ja Veera Loikas

Pallokalat (tokaluokkalaiset),  Maanantaisin klo 18:30-19:30
Akelat: Sofi Haataja (etunimi.sukunimi@gmail.com), Emmi Aarnio, Lotta Lehtonen ja Henriikka Rantanen

Meritähdet (kolmasluokkalaiset), Torstaisin klo 18:00-19:15
Akelat: Aino Torvinen ja Mirka Rönnberg

Vastaa