Purjehdusinfoa 2019

Tänä vuonna purjehdukset on jaettu selkeästi ikäkausittain ja venekunnittain. Ensisijaisesti kunkin tulisi hakeutua oman ryhmänsä/ ikäkautensa purjehdukselle. Kaikki purjehdukset voi nähdä tästä linkistä listattuna 15.4. alkaen, ja niille ilmoittautuminen aukeaa samaan aikaan.

Iltapurjehdukset

Iltapurjehdukset on tänä vuonna ensisijaisesti suunnattu ikäkausien mukaan: sudenpennut – seikkailijat – tarpojat – vaeltajat. Iltapurjehduksille paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilmoittautumislinkkien kautta, ja ne löytyvät oheisen linkin takaa. Jos tilaa on, otetaan mukaan mielellään myös muita ikäkausia kuin purjehduksen ensisijainen kohderyhmä. Listaa päivitetään vielä myöhemmin syksyn purjehdusten osalta. Ilmoittautumisia toivotaan viimeistään viikkoa ennen purjehdusta. Iltapurjehdukset ovat maksuttomia.

Viikonloppupurjehdukset

Viikonloppupurjehdukset on tänäkin vuonna ensisijaisesti korvamerkitty tietyille venekunnille, mutta aina kannattaa ilmoittautua tästä huolimatta, sillä tilaa yleensä on! Yksittäisen nuotiotytön purjehdusmäärää ei ole rajoitettu, mutta kukin ryhmä on luonnollisesti omalla purjehduksellaan aina etusijalla. Ilmoittautumiset linkin kautta purjehdusta edeltävän viikon perjantaihin mennessä. Viikonloppupurjehduksen hinta on 30e.

Maksu purjehduksesta suoritetaan Pranstakan tilille: FI77 6601 0001 0232 82. Viestiksi osallistujan nimi, VKLP.
Ota maksutosite mukaan purjehdukselle.

Sudenpentujen purjehdukset

Kaikki sudenpentujen purjehdukset löytyvät tästä linkistä vielä erikseen listattuna

Keväällä päivät ovat 13.5., 14.5., 21.5., 23.5., ja 28.5.

Ensisijaisesti kukin sudenpentu voi ilmoittautua yhdelle valitsemalleen purjehdukselle keväällä, ja yhdelle purjehdukselle syksyllä.

Tämän lisäksi lisätietokenttään tulisi ilmoittaa, mikäli joku toinenkin päivä on mahdollinen, jotta voimme tarpeen tullen hieman muutella osallistujia, jos vaikka purjehdus a tulisikin hyvin täyteen ja b olisi täysin tyhjillään. Samaan lisätietokenttään voi myös kirjoittaa, jos kyytiteknisistä syistä on välttämätöntä päästä samalle purjehdukselle jonkun toisen kanssa. Tämä kaikki tulee tehdä 6.5. mennessä! Tämän jälkeen 7.5. avautuu mahdollinen toinen kierros, jossa vapaat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten jotkut sudenpennut saattavat päästä useammalle purjehdukselle.

Matkapurjehdukset

Matkapurjehduksia järjestetään tänä vuonna kaksi:

Turku- Visby 26.7. – 4.8.
Visby – Turku 2.8. – 11.8.

Ensimmäinen legi lähtee Turusta ja suuntautuu Gotlantiin, jossa tapahtuu miehistön vaihto. Toinen legi purjehtii veneen Gotlannista takaisin Heinänokkaan. Päällekkäisyys johtuu kuljetuksista Turusta Visbyseen tai päinvastoin. Kuljetukset toteutetaan laivalla ja junalla, täysi-ikäisen partiojohtajan valvonnassa.

Matkiksille voivat osallistua ensisijaisesti 2004 syntyneet ja sitä vanhemmat Nuotiotytöt. Matkikset sisältävät tällä kertaa haastavampia avomeriosuuksia, joten osallistujilta toivotaan kokemusta purjehduksista Saaristomerellä, ja lisäksi venetyöaktiivisuutta painotetaan osallistujia valittaessa. Ilmoittautuminen päättyy 1.7. ja hinta tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Jos kysyttävää tulee, ota yhteyttä allekirjoittaneisiin, mielellään sähköpostitse!

Terveisin,
Venla Soini ja Viivi Vilkki
S/Y Pranstakan pääliköt
pranstaka [ät] gmail.com