Nuotiotyttöjen syksy 2020

Hei Nuotiotytöt ja vanhemmat!

Partiosyksy käynnistyy pian. Suomen Partiolaiset on päivittänyt ohjeistusta partiotoiminnan järjestämisestä koronaviruspandemian jatkuessa, ja uusimman ohjeistuksen mukaan partion lähitoimintaa voidaan syksyllä järjestää, kunhan otetaan huomioon varotoimet. Nuotiotytöt noudattaa Suomen Partiolaisten ohjeistusta, joka kokonaisuudessaan löytyy täältä: https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/ . Käytännössä painotamme toimintaa ulkona, ja sisätiloissa huolehdimme käsihygieniasta sekä turvaväleistä mahdollisimman hyvin. Muistutamme, että sairaana partiokokoukset tulee jättää väliin. Mikäli varotoimiin liittyen on kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen tai oman partioryhmän johtajiin!

Alla listattuna Nuotiotyttöjen syksyn 2020 tapahtumia. Syksyn aikana seuraamme koronaviruspandemian etenemistä ja sen vaikutusta partiotoimintaan sekä Suomen Partiolaisten antamia ohjeistuksia. Alla olevat tapahtumat on näin syyskauden alkaessa sovittu järjestettäviksi, mutta muutoksia tai peruutuksia voi tulla syksyn mittaan. Niistä tiedotamme erikseen.

1. Syksyn aloituskokous 25.8.
Lippukunnan syksyn aloituskokous pidetään 25.8. klo 18.00 alkaen kolon pihalla. Kokouksessa jaetaan suoritusmerkkejä ja muistetaan ansioituneita johtajia. Pukeuduthan kokoukseen säänmukaisin ulkovaattein! Mukaan tarvitset myös partiohuivin ja istuinalustan. Kokous on ensisijaisesti tarkoitettu lippukuntalaisille, mutta myös vanhemmat voivat halutessaan jäädä seuraamaan kokousta.

2. Sudenpentujen retki 26.-27.9.
Nuotiotyttöjen sudenpentujen oma retki, josta lisätietoa lähetetään sudenpentujen vanhemmille lähiviikkoina.

3. Nuotiomestari 10.-11.10.
Seikkailijoiden ja tarpojien partiotaitokisa Nuotiomestari kilpaillaan lokakuussa, lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet lähetetään myöhemmin.

4. Lippukunnan syysretki 30.10.-1.11.
Sudenpentujen, seikkailijoiden ja tarpojien syysretki. Lisätietoja lähetetään myöhemmin syksyllä.

5. Joulumyyjäiset 6.12.
Perinteiset joulumyyjäiset pidetään itsenäisyyspäivänä kololla klo 11.15 alkaen.

6. Lippukunnan joulujuhla 8.12.
Lippukunnan joulujuhlaa vietetään tiistaina 8.12., lisätietoja lähetämme myöhemmin syksyllä.

7. Lupauksenanto
Keväältä peruuntunut partiolupauksenanto järjestetään myös syksyllä, todennäköisesti loka-marraskuussa. Ilmoitamme tarkemmin lupauksenannosta, kun ajankohta varmistuu!

Syksyllä Nuotiotytöt myy partiolaisten adventtikalentereita, myynti alkaa lokakuussa. Kalenterimyynnistä vastaava kalenterikettu kiertää ryhmien kokouksissa kertomassa adventtikalenterien myynnistä, siitä lisätietoja myöhemmin.

Partion jäsenmaksujen laskutus vuodelle 2021 alkaa syksyllä, pääosin laskuja lähetetään marraskuussa. Muistattehan, että partion jäsenmaksun tulee olla maksettuna kalenterivuoden vaihtuessa. Partion jäsenmaksusta voidaan myöntää myös  vapautus taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein erillistä anomusta vastaan. Anomus tulee tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Ks. lisää jäsenlaskutuksesta ja jäsenmaksuvapautuksesta https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/ .

Mukavaa partiosyksyn alkua kaikille!

Terveisin,
Vilja Parkkunen / lippukunnanjohtaja, Nuotiotytöt