Purjehdusinfoa 2020

Purjehdusinfoa 2020

Hei kaikki Nuotiotytöt ja vanhemmat!
Pranstakan remontti on viimeistelyä vaille valmis ja tämänhetkisen tiedon mukaan ensi viikolla päästään purjehtimaan. Tarjoamme syksyllä vielä iltapurjehduksia seikkailijoille ja tarpojille, purjehdukset eivät ole erityisesti suunnattu millekkään venekunnalle vaan nimenomaan ikäkausille. Tämän lisäksi järjestämme muutaman viikonlopun. Näihin kaikkiin ilmoittautuminen on nyt auki, ja toimii totutusti oheisen kuksa-linkin kautta. Sovitaan että alustavasti ilmoittaudutaan vain yhdelle iltapurjehdukselle ja maks yhdelle viikonlopulle, jotta mahdollisimman moni mahtuu. Jos juuri ennnen tapahtumaa on vielä tilaa, voi tulla useammallekin.
Iltapurjehduksille lähdetään totutusti klo 18 Heinänokan partiovenesatamasta ja purjehdus lopetellaan noin klo 2030. Viikonloppujen lähtö pe yleensä klo 18 ja paluu su noin klo 16. Viikonloppupurjehduksen hinta on 30€ ja maksetaan lippukunnan tilille: FI77 6601 0001 0232 82, viestiksi osallistujan nimi, VKLP (maksutosite mukaan purjehdukselle). Lisää purjehdusohjeita löytyy Nuotiotyttöjen nettisivuilta!
Sudenpennuille on järjestetty laumoittain omat iltapurjehdukset Sinikotkien Theialla, näihin myös ilmoittautumiset alla olevasta linkistä.
Veneellä ei ole mahdollista säilyttää turvavälejä, ja samoja köysiä vetäessä hygieniatoimetkin ovat hieman haastavia. Tämän vuoksi olemme rajoittaneet purjehtijoiden määrää. Osallistuminen jää kuitenkin kunkin osallistujan/huoltajan arvioitavaksi. Kipeänä tai muuten oireisena veneelle ei sovi tulla.
ILMOTTAUTUMISLINKKI:
Ethän vastaa suoraan tähän viestiin, vastaus lähtee koko listalle. Mahdolliset lisäkysymykset osoitteeseen pranstaka ä gmail com.
Purjehdusterveisin,
Venla Soini ja Viivi Vilkki
S/Y Pranstakan pääliköt
pranstaka [ät] gmail.com