Syksyn purjehdukset

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 18/08/2019 - 22/09/2019
00:00

Kategoriat Ei Kategoriat


Syksyn purjehdukset

Purjehduksille pääsee ilmoittautumaan seuraavan linkin kautta: tinyurl.com/ntpurjehdukset2019

Kaikki iltapurjehdukset lähtevät Heinänokasta klo 18:00 ja sudenpentupurjehdukset ovat takaisin Heinänokassa klo 20:00, muut iltapurjehdukset myös klo 20:00, jollei muuta ilmoiteta.

Iltapurjehdukset on tänä vuonna ensisijaisesti suunnattu ikäkausien mukaan: sudenpennut, seikkailijat, tarpojat, vaeltajat. Iltapurjehduksille paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilmoittautumislinkkien kautta, ja ne löytyvät oheisen linkin takaa. Jos tilaa on, otetaan mukaan mielellään myös muita ikäkausia kuin purjehduksen ensisijainen kohderyhmä. Ilmoittautumisia toivotaan viimeistään viikkoa ennen purjehdusta. Iltapurjehdukset ovat maksuttomia.

Sudenpennut:

Ensisijaisesti kukin sudenpentu voi ilmoittautua yhdelle valitsemalleen purjehdukselle syksyllä. Tämän lisäksi lisätietokenttään tulisi ilmoittaa, mikäli joku toinenkin päivä on mahdollinen, jotta voimme tarpeen tullen hieman muutella osallistujia, jos vaikka purjehdus a tulisikin hyvin täyteen ja b olisi täysin tyhjillään. Samaan lisätietokenttään voi myös kirjoittaa, jos kyytiteknisistä syistä on välttämätöntä päästä samalle purjehdukselle jonkun toisen kanssa.

Viime keväänä Meritähdet-sudenpentulaumaan kuuluneet osallistuvat vielä syksyn ajan sudenpentupurjehduksille, vaikka ovat nyt siirtymässä seikkailijoiksi.

Viikonloppupurjehdukset:

Ilmoittautumiset linkin kautta purjehdusta edeltävän viikon perjantaihin mennessä. Viikonloppupurjehdukset ensisijaisesti nimetyille kohderyhmille, myös muut ovat tervetulleita, jos tilaa riittää.

Viikonloppupurjehduksen hinta on 30e.

Lisätietoja Pranstakan päälliköiltä:
Venla Soini & Viivi Vilkki

pranstaka (ät) gmail .com