Archipelago Race

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 21/09/2019 - 22/09/2019
Koko päivä

Kategoriat Ei Kategoriat


Archipelago race on vaativa yöpurjehduskilpailu, jossa 1. sija on tavoittelemisen arvoinen!

Nuotiotytöt: Samoajat ja siitä vanhemmat voivat osallistua. Ilmoittautuminen kuksan kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä 5.9. LISÄKYSYMYKSET VIIVILLE! 

Kisa tarjoaa osallistujille mahdollisuuden harjoitella yönavigointia sekä loppuun asti harkittua veneenhallintaa. Archipelago race on piirimme meripartioalusten purjehduskauden päätöstapahtuma, jossa vietetään aikaa yhdessä ystävien kanssa.
Tarkoituksena on tuottaa samoaja- ja vaeltajaikäisille haastava yön yli -purjehduskilpailu, jota aikuiset tukevat. Tavoitteena on hioa navigointitaitoja pimeässä, kehittää purjeen trimmausta, tiedostaa omat ja veneen rajat sekä ennen kaikkea saada elämyksiä ja kokemuksia. Tärkeintä ei siis ole voitto, vaan ne palkinnot.

Kilpailu toteutetaan matkakilpailuna. Lähtö tapahtuu takaa-ajolähtönä (osa-chasing). Reitin pituus on sääriippuvainen. Ajallisesti kilpailun tavoitteena on keskivertoveneelle 11h.

Kilpailun aikana toteutetaan liveseuranta. Seurantaa varten alus tarvitsee yhden puhelimen, joka on varustettu GPS-yhteydellä ja mobiilidataa siirtävällä liittymällä. Puhelimeen ladataan ilmainen sovellus, jolla liitytään tapahtumaan. Lähdössä aloitetaan seuranta ja maaliin tullessa seuranta katkaistaan. Näin kaikki pystyvät kilpailun aikana ja jälkikäteen hehkuttelemaan sekä seuraamaan kisaa (pidätämme oikeudet muutoksiin).

Kilpailun tuomaristo päättää kilpailun mahdollisesta peruuttamisesta. Tuuliraja on 15 m/s.

Kisa maksaa 15€/hlö. Maksu sisältää ravintolaillallisen (kiusausta), satamamaksun, jollailukisan, saunat sekä iltaohjelman Villa Wolaxissa, Kuusistossa. Lasku lähetetään lähempänä ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Voit seurata kilpailun järjestelyjä, kuvia sekä videoita tapahtumasta tai muuten vaan fiilistellä kilpailua Facessa: www.facebook.com/ArchipelagoRace/ ja Instagramissa: www.instagram.com/archipelagorace2019/ muistakaa #Archipelagorace2019.

Tarkoitus on mahdollistaa osallistuminen mahdollisimman monelle.
Pyrimme järjestämään kauempaa tuleville veneille säilytysmahdollisuuden (laituripaikka) edeltäväksi ja seuraavaksi viikoksi Turussa.